Klassen

‘Paaspauze’ in foto’s ?>

‘Paaspauze’ in foto’s

Ik mocht vorige week enkele toffe foto’s ontvangen van de voorbije ‘paaspauze’, alvast bedankt aan de 6deklassers die iets doorstuurden…, wie daar zin in heeft, mag nog altijd foto’s sturen van de komende 2 weken paasvakantie ;-)!  

De kruisweg in beeld ?>

De kruisweg in beeld

Elke klas zal een onderdeeltje vormen van ‘de kruisweg’… wij hadden de opdracht om ‘Jezus van het kruis te halen’ (6A) en ‘Jezus in de kist te leggen (6B)…, iedereen zette zijn beste beentje voor tijdens de fotoshoot voor onze ‘tableau vivant’…!   -)!

Leuke spelletjes ?>

Leuke spelletjes

Om de vakantie goed te starten speelden we enkele leuke kippen- en hazenspelletjes. Daarmee konden we volop oefenen op de breinkrachten en op sociale vaardigheden. Keetje Kakel : onthoudkracht maar ook strategie (plan- en regelkracht) en aandachtkracht Jakkiebak Kippenkak : onthoudkracht / buigkracht / gevoelskracht Bunny Hop : onthoudkracht Piou Piou : plan- en regelkracht Ook heel leuk voor wie thuis een Ipad heeft : jakkiebak (kan je met 4 samen spelen.) Voor de kinderen en de leerkrachten smaakte dit…

Lees Meer Lees Meer

De laatste schooldag met juf Delphine ?>

De laatste schooldag met juf Delphine

Vandaag was de laatste dag met juf Delphine. We maakten er nog een leuke dag van! Zo hebben we ’s middags onze picknick buiten opgegeten! Daarna mochten we nog een beetje spelen op het speelpleintje naast de school. Vandaag hebben we ook de juf haar hondje ontmoet en mogen aaien. Na al dat vertellen en alle cadeautjes voor Fons, kon hij niet ontbreken bij de laatste dag! Wat een plezier!