Klassen

Aanbevolen
VBS Leiebloem Machelen ook voor jou? ?>

VBS Leiebloem Machelen ook voor jou?

Voor starters (en andere nieuwe leerlingen) schooljaar 2021/2022 hopen we een opendeurdag te kunnen houden in oktober. Als u daarvoor wil uitgenodigd worden, klik dan hier op Starten in schooljaar 2021/2022.

Aanbevolen
Mag mijn kind naar school? ?>

Mag mijn kind naar school?

Is je kind ziek? Heeft je kind mogelijks symptomen van Covid? Kwam jouw kind in contact met iemand die positief getest heeft? Ontdek hier of je kind naar school mag of niet.

Whizzkids ?>

Whizzkids

Wij doen met onze klas mee aan de computerwedstrijd ‘Whizzkids’… De bedoeling is dat de kinderen een reeks vragen oplossen aan de hand van de computer. Wij zijn alvast begonnen met deel 1 van de vragen.  

Goudlokje en de 3 beren ?>

Goudlokje en de 3 beren

Ons huisje was veranderd in het huis van de 3 beren. Daar konden we berenpap maken en deze eten uit de 3 potjes. Een grote voor papabeer een middelgrote voor mamabeer en een kleintje voor kindje beer. Ook waren er 3 verschillende groottes van stoelen en bedden. We hebben het verhaal vaak nagespeeld en Goudlokje (de kapoen) kwam dan op bezoek. We hebben zoveel gedaan! Hier een paar dingen die we deden: We hebben zelf 3 soorten berenpap gemaakt: koude aardbeienpudding,…

Lees Meer Lees Meer