Leiebloem pakt uit! Iedereen van harte welkom! ?>

Leiebloem pakt uit! Iedereen van harte welkom!

Op 3 juni brengt VBS Leiebloem jullie een fantastisch totaalspektakel! Leerlingen, leerkrachten en ouderwerkgroep kijken er naar uit om jullie opnieuw een tof schoolfeest te brengen.

Praktisch:

Vanaf 11u30 verwelkomen we jullie voor een drankje en een hapje. We hebben frietjes, frikandellen, braadworsten en ijsjes in de aanbieding. Tijdens de optredens zal enkel de bar open zijn, na de optredens kan er opnieuw gegeten worden.

De optredens starten om 14u. Er volgt binnenkort een brief met uitleg over waar en wanneer de kinderen verwacht worden.

De leihoekstraat zal op 3 juni vanaf 12u (ter hoogte van de kapel) verkeersvrij zijn. Parkeren aan de school zal dus niet mogelijk zijn. Op de speelplaats van de lagere school voorzien we een grote fiets parking. We raden aan om zo veel mogelijk te voet of met de fiets te komen.

Tot gauw!


Reageren is niet mogelijk.