Dag 2 aan de zee! ?>

Dag 2 aan de zee!

Vandaag was weer een geslaagde dag. Deze morgen maakten we kennis met de schappen. Op de kinderboerderij leerden we hoe we moeten spinnen en weven. Daarna reden we met de tram richting Duinpanne in de Panne. Daar bestudeerden we afval in de zee, de zeebodem, dieren in de zee en nog heel veel meer. We zijn nu officieel een echte vijf (zee)sterren klas. 🙂
Op het strand van Oostduinkerke zagen we van dichtbij een garnaalvisser. In het net zagen we verschillende zeedieren. We mochten ze ook eens vastnemen. Met de huifkar gingen we richting het huis van de garnaalvisser waar me meer leerden over het leven van de garnaal. We kregen er zelfs de kans om eens te proeven van verse garnalen.
We sloten de dag af met een gezellige filmavond.
Op naar de laatste dag.
Tot morgen!


Reageren is niet mogelijk.