Uitstap naar Brugge ?>

Uitstap naar Brugge

Wat een boeiende dag!

Tijdens de voormiddag bezochten we het museum ‘Historium’. We leerden het Brugge van 500 jaar geleden kennen aan de hand van een verrassend luisterverhaal, de kinderen waren heel geboeid. Daarna kropen sommige kinderen in de huid van koning of koningin, anderen genoten van het uitzicht op het terras, nog anderen gingen actief aan de slag met de voeldozen, materialen… Een echte aanrader!

In de namiddag brachten we een bezoek aan het concertgebouw. Op verschillende manieren maakten we muziek (soms een kakofonie): met Omni, Kilo Ohm en een compositieopdracht in de cybercorner. Op de foto’s ontdek je hoe deze compositieopdrachten in zijn werk gingen. Daarna maakten we een luisterwandeling in de verschillende ruimtes van het concertgebouw. Om de dag te eindigen, aten we nog een ijsje en keerden dan huiswaarts.

 


2 gedachten over “Uitstap naar Brugge

  1. Wat een fijne, warme dag!!
    Fijn dat ik erbij mocht zijn 6C!
    Juf Josefien

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.