VBS Leiebloem Machelen ook iets voor jou? ?>

VBS Leiebloem Machelen ook iets voor jou?

Komt u in de buurt wonen en zoekt u dichtbij een school voor uw dochter/zoon, waar ze zich thuis voelen? Wij helpen u daar graag bij! Vul vrij  dit formulier in, dan nemen wij contact op voor verdere kennismaking.

 

Speciaal voor kinderen geboortejaar 2020!! De kinderen die in januari en februari 2020 zijn geboren mogen al starten op 1 september. De meesten hiervan zijn al ingeschreven. Kom je er ook graag bij? Bel 09 386 52 57 of mail info@vbsmachelen.be voor verdere afspraak!

Daarnaast organiseren wij voor startertjes (geboortejaar 2020) op 24 september  een opendeurdag! Hier krijgt u een korte rondleiding doorheen onze school en leert u enkele leerkrachten kennen. (datum onder voorbehoud corona). Als u daarvoor wil uitgenodigd worden, klik HIER!

Blader gerust al even door onze website, hier kunt u al even de sfeer opsnuiven van onze klas en schoolwerking, genieten van wat sfeerbeelden in de klassen, afspraken rond klasuren, …

Andere vragen? Stuur ons een mailtje of bel ons op: info@vbsmachelen.be of 09 386 52 57.

Kan je niet wachten?
Aarzel dan niet om ons ons filmpje te bekijken waar je onze kleuterjuffen en hun klas leert kennen.


Reageren is niet mogelijk.