20e plaats tijdens de halve finale van Whizzkids ?>

20e plaats tijdens de halve finale van Whizzkids

Vandaag vond de halve finale van Whizzkids plaats, waar wij één van de 50 halve finalisten waren. Deze halve finale bestond uit twee delen: vier leerlingen die vragenreeksen oplosten, de overige leerlingen voerden een praktische opdracht uit. Bij de vragenreeksen werkten de leerlingen samen om de antwoorden te vinden op eenvoudige, moeilijke en heel uitdagende vragen. De praktische opdracht bestond uit het maken van een voetafdruk met daarin een tip om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

In de namiddag wisten we eindelijk het resultaat. Wij behaalden de 20e plaats van de meer dan 650 deelnemende klassen. Wat een resultaat! De organisatoren komen binnenkort de school bezoeken om de prijzen te overhandigen. Zo krijgen we spelletjes, educatief materiaal en goodiebags. Maar ook… een uitstap naar ‘Historium Brugge’! Wat ben ik ongelooflijk trots op alle leerlingen, ze hebben dit fantastisch gedaan!


Reageren is niet mogelijk.