Halve finale Whizzkids ?>

Halve finale Whizzkids

Het beloofde al een ‘beestigleuke’ dag te worden aangezien we als dier verkleed naar school mochten komen. Maar niet alleen carnaval zorgde voor wat extra spanning. Vandaag werden de halve finalisten van de Whizzkids-wedstrijd bekend gemaakt. En… 6C mag meedoen aan de halve finale van Whizzkids!

We waren al enkele weken druk in de weer met het oplossen van vragen met behulp van de Chromebooks. De bedoeling van deze wedstrijd was om kinderen op een leuke manier vaardig en functioneel te leren omgaan met media. Ze bezochten verschillende websites om informatie te zoeken, ze leerden vaardiger werken met Scratch, ze werden uitgedaagd door de aangeboden spelletjes en hier en daar werd ook de kennis van leerinhouden getoetst.

Wat zijn we ongelooflijk trots dat we mogen meedoen aan de halve finale. In het filmpje kan je de reactie van de kinderen bekijken.


Eén gedachte over “Halve finale Whizzkids

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.