Pompoensoep met spinnetjes en wormen ?>

Pompoensoep met spinnetjes en wormen

Om ons herfstthema af te sluiten maakten we samen pompoensoep met spinnetjes en wormen.

Wees gerust geen echte ;). We ontdekten hoe een pompoen eruit zag, vanbinnen en vanbuiten. De pompoen was hard dus die sneed juf Kim en wij mochten courgettes snijden samen met juf Laurence (stagiaire). Ook mochten er nog wortels, water en bouillonblokjes bij.

Nadat de soep was opgezet mochten we beginnen met het maken van de spinnetjes: gehaktballetjes rollen en spaghetti (spinnenpootjes) erdoor steken. Ook braken we de spaghettisliertjes in kleine stukjes (onze wormpjes)

Nadat we wat tomatenpuree toevoegden aan de soep en¬†het gemixt was mochten de wormen en spinnetjes gaan ‘zwemmen’.

In de namiddag aten we samen onze soep.


Reageren is niet mogelijk.