Bosklas dag 5 ?>

Bosklas dag 5

Hallo iedereen,

Hier zijn we met ons allerlaatste verslag vanuit Eupen.

Gisterenavond ontdekten we heel wat acteertalenten en er was hilariteit alom, op korte tijd hebben ze met een mooie samenwerking hele mooie resultaten bereikt!

We zongen tik-tok-liedjes als opener van de avond en we sloten af met ons bosklaslied en het ging er luid en enthousiast aan toe!

Nu zijn we vertrokken als 1 groep, 1 zesde leerjaar voor de rest van het schooljaar.

Deze ochtend mogen ze een beetje langer slapen en het was nog stil om 07u50…

Na het ontbijt maakten we onze picknick en dan het grote werk: ‘Den boel opkuisen’.

We werkten volgens een schema na het ontbijt: Picknick in de rugzak, tanden poetsen, vuil beddengoed in het waskot, schoenen & jassen mee uit het ‘schoenenkot’, valies maken en die werd met de lift naar beneden gebracht.ย  Alles liep op wieltjes, letterlijk en figuurlijk, dankzij de geoliede machine van ons leerkrachtenteam.

Nu zijn ze aan het genieten in het zonnetje op het terras en zo meteen laden we de bus in, een hapje eten en daarna richting Darcis, de chocolaterie in Verviers (waar de boel gaan plunderen, kassa kassa, tsjing, tsjing…)!

En dan is het stilaan tijd om richting Machelen te rijden, nog een stuk naar Raveleijn te kijken en om uw pubertjes terug te omhelzen en daarna zijn ze terug van jullie ๐Ÿ˜‰

We denken dat ze een TOPweek achter de rug hebben en hopelijk doen hun mooie verhalen jullie verwateren van hun bosklas!

We maken straks van elke klas een whatsappgroep, waarin we jullie op de hoogte houden van de files en uur van aankomst aan de Guldepoort (rond 17u30 voorzien).

Tot straks en slaapwel voor op den bus ๐Ÿ˜‰

Juf Bianca, meester Guy, juf Petra en speciale dank aan alle begeleiders die ons deze week een handje kwamen helpen (meester Tibo, meneer Rudy & mevrouw Lieve, juf Gudrun en juf Sylvie)


5 gedachten over “Bosklas dag 5

 1. Dag Iedereen en Jade,

  Ik zie dat het gisterenavond super super leuk was !!! Ik zie iedereen lachen ๐Ÿ˜œ.
  Ik kan niet wachten tot dat je thuis bent , voor alle verhalen te horen.
  Tot straks .
  Dikke kusjes mama en pape en lekje van Floortje

 2. Tot straks, mรฉt chocolade.
  Veilige terugrit, tzal stil zijn op de bus denk ik๐Ÿ™ˆ

 3. Ooooh super ,blij dat het een toffe week was , wij ook blij dat we je straks gaan terug zien ,nog veel plezier straks ,voorzichtig met de chocolade he ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

 4. Dat ziet er daar heel gezellig uit๐Ÿ‘! Heel leuk om zo te zien lachen. Geniet van de laatste uurtjes. Dank aan alle juffen en meesters voor de goeie begeleiding en organisatie๐Ÿ‘Œ!! Ze zullen dit avontuur niet snel vergeten.
  Audric, tot straks en laat de chocolaatjes jou goe smaken!! Mama, papa, zus en de konijntjes๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.