MAART= FEEST want jeugdboekenmaand! ?>

MAART= FEEST want jeugdboekenmaand!

LEZEN IS EEN FEEST!  

In 2021 vieren we 50 jaar jeugdboekenmaand.

Dat is een feestje waard!

Als leerkrachten hebben we een bevoorrechte positie om samen met kinderen boeken en verhalen te ontdekken en zo het leesplezier aan te wakkeren. Niet alleen tijdens de jeugdboekenmaand maar het hele schooljaar door! We zijn als het ware LEESKRACHTEN die kinderen op weg helpen om goede lezers te worden en we trachten het  leesplezier aan te wakkeren.

 MAAK LEZEN ZICHTBAAR!

Toon aan iedereen die het horen en zien wil dat lezen belangrijk is, geef aan hoe fijn het is om met je neus tussen de boeken te kruipen, toon welk aanbod er is en welke schatten verborgen zitten in een/jouw bibliotheek, enz.

Het is pas écht feest als iedereen meedoet, dus ook jullie: ouders, grootouders, opvang, broers en zussen,…! Neem je favoriete (kinder-) boek en duik er samen in! 

Veel LEES-FEEST-PLEZIER!

De boekenjuf

tips voor leuke boeken en activiteiten vind je op www.jeugdboekenmaand.be


Reageren is niet mogelijk.