Dikke truiencarnavaldag ?>

Dikke truiencarnavaldag

Waaaaaauwwwww!

Wat een topdag vandaag!

 

We konden vandaag met alle kleuters genieten van een dag vol beweging, spel en amusement.

Deze ochtend stond er ochtendgymnastiek op de planning, in alle klassen waren nieuwe speelhoeken voorzien, er was een circusbewegingsomloop, op de speelplaats konden we elke speeltijd dansen, we kregen lekkere boules gevuld met choco en warme chocolademelk, …

De prijs voor ‘juf met de leukste trui’ ging naar juf Chelsey. PROFICIAT!¬†Maar het was nipt… heel nipt, want alle juffen zorgden voor een prachtexemplaar. Om dan nog maar te zwijgen van onze kleuters… ook zij deden heel erg hun best. Bij deze ook bedankt aan de ouders voor de medewerking en het enthousiasme.

 

Beelden zeggen meer dan woorden… Dus geniet van de gemaakte foto’s! ¬†

 


Reageren is niet mogelijk.