Naar de bibliotheek. ?>

Naar de bibliotheek.

Ook de vierdes trokken naar de bibliotheek. We werden daar hartelijk verwelkomd en daarna trokken we naar de vertelcontainer. De meester las verder uit het boek “De verre reis van Ko en Koba”. Dit is het boeiende en leuke verhaal van twee aapjes die ontsnappen uit de dierentuin om naar de evenaar te reizen. Ondertussen beleven ze natuurlijk heel wat avonturen. Het voorleesmoment werd onderbroken door een pauze om de kleine honger te verdrijven en een beetje buitenlucht op te snuiven.

In de bibliotheek zelf leerde mevrouw Carine ons hoe we op een effici├źnte manier weetboeken kunnen opzoeken. Na een paar spelletjes om dit in te oefenen, mochten we elk drie boeken kiezen. Dit boekenpakket staat nu in de klas. Terug extra mogelijkheden voor heel wat leesplezier!!

Het werd een leerrijke en leuke ervaring. Hier volgen enkele sfeerbeelden :


Reageren is niet mogelijk.