Tijdens de Corona-tijden ?>

Tijdens de Corona-tijden

Beste ouder(s)
De kinderen kregen vrijdag enkele herhalingsoefeningen mee om te maken tijdens deze Corona-tijden. Ook op Bingel heb ik al enkele zaken klaargezet. (Binnenkort zet ik ook op Kweetet enkele zaken klaar.)
Wanneer u nog andere oefeningen wenst of meer uitbreiding, mag u mij altijd mailen.

Omdat het voor jullie misschien makkelijker is, heb ik een kleine planning gemaakt. (Deze kan u onder dit bericht vinden.) Hierop staat welke oefening de leerling kunnen maken die dag. Verder staat er ook een educatief filmpje van Studio Snugger op. Dit kennen de kinderen van tijdens de ‘yoghurt en melk’-momenten van in de klas. Het leert hen kritisch te kijken naar info.

Verder heb ik geprobeerd om toch enkele links of leuke activiteiten er op te zetten.

Deze planning is zeker geen verplichting! Het is enkel een hulpmiddel voor jullie.

Doet uw zoon of dochter iets leuk met de opdrachtjes of lezen ze op een leuke locatie, mag je mij dit altijd via een foto bezorgen. Wanneer jullie dit leuk en goed vinden, zet ik dit op de blog zodat ze elkaar toch wat blijven zien.

Mochten er vragen zijn van u of van de kinderen omtrent de oefeningen, mag u mij altijd contacteren op jufbirgit@vbsmachelen.be.
Ook ben ik eventueel via Skype bereikbaar.

Met vriendelijke groeten

Juf Birgit

 

1A – Weekplanning 16 maart tot 20 maart voor de kinderen (Corona)

 

Leuke links :


2 gedachten over “Tijdens de Corona-tijden

  1. Dag juf,
    Hoewel Wout niet bij jou zit in de klas, is dit een heel handige planning om de komende weken te overbruggen. We zullen dit zeker kunnen gebruiken. Bedankt voor het vele werk!
    Anneleen

  2. Bedankt voor het bruikbare materiaal. Tess gaat hiermee zeker aan de slag.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.