Sneeuwwitje en de zeven dwergen ?>

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Na enkele weken tijd voor tijd gingen we samen met de kleuters op zoek naar een nieuw thema. Vooral ridders en prinsessen kwamen naar voor maar om niet in het vaarwater van de 3de kleuterklas te zitten die het thema ridders en prinsessen uitwerkt zochten de juffen naar een ander passend thema. Het werd “sneeuwwitje en de zeven dwergen”. De kleuters waren super enthousiast. Ook andere sprookjes kwamen aan bod, “Roodkapje” en “De wolf en de zeven Geitjes”. We gingen spelen met tellen tot zeven en spiegels. Er was een tekendictee waar de juf vertelde wat we moesten kleuren of tekenen. We deden een heleboel leuke dingen van dansen (zevensprong), gericht kijken en zoeken, tot ons inleven in de figuren.

 


Reageren is niet mogelijk.