Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek! ?>

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek!

We hebben er lang naar uitgekeken, maar vandaag was de grote dag … Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kwamen op bezoek. We verwelkomden ze op de kleuterspeelplaats. Eerst kwamen de Zwarte Pieten met de tractor toe. Op Sinterklaas was het nog even wachten, maar hij was ons niet vergeten!
Na de opwachting op de speelplaats, werden we in de turnzaal verwacht om ons veel geoefend liedje te zingen en dansen voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Ze deden het fan- tas- tisch, wat ben ik fier op hen!
Tot slot kwam hij in de voormiddag ook nog eens naar onze klas, met jawel … Cadeautjes en snoepjes. Daarna was het tijd om met (al een deel van) de cadeautjes te spelen. DANK JE WEL Sinterklaas en Zwarte Pieten!
en  de cadeautjes te spelen.


Eén gedachte over “Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.