Thema ‘hoera, een baby!’ ?>

Thema ‘hoera, een baby!’

Maandag zijn we in de klas gestart met het thema ‘hoera, een baby’. Dit naar aanleiding van de geboorte van het zusje van Charles en de zwangerschap van de mama van Cas.
Klaspop Jules vertelde maandag dat hij grote broer wordt. Hij toonde met trots de dikke buik van zijn mama, waarin zijn zusje of broertje eerst moet groeien. De kinderen oefenden de buik van mama te verzorgen met bodymelk en deden alsof ze ook een baby in hun buik hadden.
Dinsdag had mama nog steeds een dikke buik, de baby was nog niet groot genoeg om te komen. Op woensdagochtend hadden enkele kinderen het al opgemerkt ‘juuuf, een baby’. Inderdaad. Klaspop Jules werd in de nacht grote broer van een zusje, Mila. Hij toonde met trots zijn zusje en haar geboortekaartje. De ideale moment om ook naar onze geboortekaartjes te kijken. Geniet mee van de sfeerbeelden en wordt vervolgd.

 


Reageren is niet mogelijk.