Wij zoeken een schat… ?>

Wij zoeken een schat…

Ahoy ahoy ahoy!

Op woensdag 14 maart gingen we met alle kleuters op schattentocht… We moesten de weg naar de schat vinden door de papegaaien te volgen en de schatkaart te gebruiken. Wij mochten samen met de derde kleuterklas van juf Els en juf Iris. Na enkele hindernissen, opdrachten en fopschatten kwamen we aan bij de papegaaienboom. Daar stond een grote schatkist, met daarin… Een gezonde SCHAT! Lekkere fruitbrochettes die gemaakt werden door enkele mama’s.

Tip: Onze schattentocht werd uitgewerkt aan de hand van het prentenboek ‘Zigzag zoekt een schat’. Misschien leuk om het eens te halen in de bibliotheek en ook thuis nog eens te vertellen.


Eén gedachte over “Wij zoeken een schat…

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.