Onderzoekend leren: We helpen Sint en Piet een handje. ?>

Onderzoekend leren: We helpen Sint en Piet een handje.

In het boek ‘Paniek om Amerigo’ moet een probleem worden opgelost. Hoe krijgen we het paard uit de diepe put? De ontwerpers van 2A gaan aan de slag en bouwen aan een oplossing. Prachtige idee├źn kregen vorm. Zo bouwde Kobe met de hulp van Elano een erg ingenieus katrolsysteem. Sam ontwierp een wortelkanon waarbij de wortel werd vastgebonden aan een ketting. de wortel werd afgevuurd en als het paard op de wortel beet, werd het uit de put meegetrokken…

Een wijs man zei ooit: “Imagination is more important than knowledge.” Toch werd deze middag veel kennis opgedaan.

 

 

.


3 gedachten over “Onderzoekend leren: We helpen Sint en Piet een handje.

  1. Bravo aan alle helpers volgens mij is Americo uit de put geraakt. Dikke duim

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.