Hoera…. Carnaval !! ?>

Hoera…. Carnaval !!

Net voor de krokusvakantie vierden we Carnaval. Eerst mochten we ons verkleden. Elkaar een beetje helpen en grapjes maken is natuurlijk heel leuk. Daarna was het verzamelen geblazen op de speelplaats. Het koude weer kon ons helemaal niks schelen. In de turnzaal werden we in groepjes verdeeld en konden we dan als echte sterren de catwalk op. Er werd gedanst, gezongen, heel veel plezier gemaakt, … Kortom : het was een namiddag die veel te vlug voorbij vloog… Maar dan konden we genieten van een welverdiende krokusvakantie!!

Enkele sfeerbeelden :

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 


Eén gedachte over “Hoera…. Carnaval !!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.