Nooit meer het noorden kwijt … ?>

Nooit meer het noorden kwijt …

Voortaan zullen de leerlingen uit onze klas nooit meer het noorden kwijt raken. We leerden ons ori├źnteren aan de hand van de zon. Maar natuurlijk zien we die niet altijd. Dus kunnen we ook een kompas gebruiken. Samen trokken we naar de speelplaats om met een kompas een windroos te tekenen. Als je weet dat de naald altijd het noorden aanwijst, dan vind je de andere windrichtingen er gemakkelijk bij (Nooit Opstaan Zonder Wekker).dscn3253 dscn3254 dscn3255 dscn3256 dscn3257 dscn3258 dscn3260 dscn3259


Eén gedachte over “Nooit meer het noorden kwijt …

  1. Amai ,jullie moeten wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel werk gehad hebben aan die windroos .

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.