Een nieuwe juf en een nieuw thema… ?>

Een nieuwe juf en een nieuw thema…

Beste ouders,

Vorige week kregen jullie te horen dat Juf Freya een kindje verwacht en hierdoor op rust moet! We wensen haar alvast een fijne zwangerschap toe!! Ik kreeg het super nieuws dat ik de klas mocht overnemen!! Graag wil ik jullie via deze weg nog eens laten weten, dat als er iets is; een vraag, een opmerking, een zorg, spreek mij gerust aan in de rij of spring even binnen in de klas. Je kan me ook steeds bereiken via het emailadres: jufjolien.v@vbsmachelen.be

Hier alvast enkele foto’s van de laatste dagen in het thema “ik zoek, ik zoek, mijn onderbroek!” Vanaf nu moeten we heel goed kijken waar we kunnen spelen, de hoekjes met een rood kaartje mogen wij NIET spelen, degene met een groen kaartje wel…

Jullie kabouter vertelde het misschien al, momenteel werken wij rond thema “de kabouters”!

Groetjes

Juf Jolien


Reageren is niet mogelijk.